Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Informacija o pozivu OZN k evidentiranju kandidatk za zasedbo najvišjih delovnih mest na mirovnih operacijah in posebnih političnih misijah v sistemu OZN

Organizacija združenih narodov je v okviru pobude "Senior Women Talent Pipeline", katere cilj je vzpostavitev nabora kandidatk za zasedbo visokih položajev (raven D1 in D2) v sistemu OZN, objavila poziv k evidentiranju kandidatk, ki bi lahko zasedle najvišja delovna mesta na mirovnih operacijah in posebnih političnih misijah v sistemu OZN.

 

Kandidatke morajo imeti magisterij in 15 let delovnih izkušenj ali univerzitetno izobrazbo ter 17 let delovnih izkušenj na relevantnih področjih, kot so na primer  vladavina prava, pravosodje, reforma varnostnega sektorja, razoroževanje, demobilizacija in integracija ter na podobnih področjih. Prav tako morajo kandidatke imeti vodstvene izkušnje. Obvezno je odlično znanje angleškega jezika, zelo zaželeno je tudi znanje francoščine in/ali arabščine.

 

Rok za prijave je 31. julij 2019 preko www.un.org/gender/swtp.

 

V kolikor želijo, nas kandidatke s svojo prijavo lahko seznanijo na napotitve.mzz@gov.si.