Skoči na vsebino

NOVICA

Interni natečaj za napotitev nacionalnih strokovnjakov na mesta v Evropski komisiji - februar 2018

Notranja roka za prijave sta 22. april 2018 in 21. marec 2018.

"Na podlagi 9. in 12. člena Zakona o napotitvi oseb v mednarodne civilne misije in mednarodne organizacije (ZNOMCMO, Uradni list RS št. 20/06) objavljamo interni natečaj za napotitev nacionalnih strokovnjakov v različne generalne direktorate Evropske komisije.
 
Kandidate prosimo, da pred prijavo natančno preverijo zahtevane pogoje o posameznem razpisanem mestu, kot jih navaja Evropska komisija (podrobnosti o razpisanih sekundiranih mestih so priložene). 
 
Kandidati morajo svoji prijavi (vlogi) obvezno priložiti:

 

- pisno soglasje predstojnika organa, v katerem je kandidat zaposlen; soglasje se mora nanašati na konkretno delovno mesto (ime generalnega direktorata, enoto in delovno mesto), na katerega se kandidat prijavlja. Prilagamo vzorec soglasja. 

 

- izpolnjen elektronski CV obrazec, ki je objavljen na http://europass.cedefop.europa.eu/documents/curriculum-vitae;  v obrazcu je treba navesti ime generalnega direktorata, enoto in natančen naziv mesta, na katerega se kandidat prijavlja.
 
Evropska komisija zaradi preobsežne dokumentacije, ki jo prejema, kandidate poziva, da ne prilagajo dokazil, ki v razpisu niso zahtevani!

 

Kandidati prijave pošljejo na e-naslov napotitve.mzz(at)gov.si.
Kontaktni naslov za morebitna dodatna vprašanja ali pojasnila je prav tako napotitve.mzz(at)gov.si.

 

Notranja roka za prijave sta 22. april 2018 in 21. marec 2018.
 
Veljavne so le kandidature, ki bodo poslane na elektronski naslov napotitve.mzz(at)gov.si.  Kandidature bodo na Evropsko komisijo posredovane v skladu z Zakonom o napotitvi oseb v mednarodne civilne misije in mednarodne organizacije (Uradni list RS št. 20/06).

 

Podrobnosti o razpisanih delovnih mestih z internim rokom 22. april 2018 so dostopne TUKAJ.

Podrobnosti o razpisanih delovnih mestih z internim rokom 21. marec 2018 do dostopne TUKAJ.