Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Poslovni dogodek Business-to-Diplomacy(B2D) v podjetju Alpina, d.o.o. 

Ljubljana, 29. maj 2019 - V četrtek, 13. junija 2019,  bo na sedežu podjetja Alpina, d.o.o. v Žireh potekal poslovni dogodek Business-to-Diplomacy (B2D). Dogodek je en izmed številnih aktivnosti, ki jih izvaja oz. organizira Direktorat za gospodarsko in javno diplomacijo na Ministrstvu za zunanje zadeve.  

 

Namen dogodka bo predstavitev izdelkov, inovativnosti, proizvodnega procesa ter poslovanja podjetja Alpina, d.o.o. predstavnikom tujih diplomatsko-konzularnih predstavništev akreditiranih v Republiki Sloveniji ter promocija podjetja, ki želi tudi na tovrsten način okrepiti vezi s tujimi trgi in pokazati poslovno moč podjetja. Tako bodo gostje spoznali aktualne dosežke družbe, poslovanje, izvoz, prisotnost na tujih trgih, segmente proizvodov, R&D ter inovativne in oblikovalske dosežke idr. V okviru dogodka si bodo tudi ogledali proizvodni proces.  

 

Zaključni del obiska bo namenjen druženju in neformalnim pogovorom. 

 

Udeležence bodo nagovorili direktor podjetja Alpina, d.o.o. g. Gregor Krajnc, župan občine Žiri g. Janez Žakelj ter generalna direktorica za gospodarsko in javno diplomacijo na Ministrstvu za zunanje zadeve Republike Slovenije ga. Alenka Suhadolnik.

 

Program