Skoči na vsebino

NOVICA

Informacija o prostem delovnem mestu arhivarja na Mednarodnem sodišču za pravo morja (ITLOS). Rok za prijavo je 31. januar 2019.

Mednarodno sodišče za pravo morja (ITLOS)  s sedežem v Hamburgu je objavilo razpis za arhivarja (naziv delovnega mesta v izvirniku: "Associate Archivist") v rangu P-2. 

 

Kandidati morajo imeti vsaj univerzitetno diplomo s področja arhivistike in upravljanja z informacijami, dve leti relevantnih mednarodnih delovnih izkušenj,  računalniško pismenost na višjem nivoju ter poglobljeno znanje in izkušnje na področju relevantnih tehnologij v povezavi z upravljanjem arhivov. Potrebno je tudi odlično znanje angleškega ali  francoskega jezika in delovno znanje drugega od obeh navedenih jezikov. Več informacij o razpisanem mestu je v naslednji priponki.

 

Prijave je potrebno poslati najkasneje do 31. januarja 2019 na elektronski naslov personnel@itlos.org ali po navadni pošti na naslov: Head of Personnel, International Tribunal for the Law of the Sea, Am Internationalen Seegerichtshof 1, 22609 Hamburg, Germany.