Skoči na vsebino

NOVICA

Interni natečaj za napotitev nacionalnega strokovnjaka za področje elektronskih komunikacij na Evropsko komisijo

Notranji rok za prijavo je 14. december  2018 do 14. ure.


"Na podlagi 9. in 12. člena Zakona o napotitvi oseb v mednarodne civilne misije in mednarodne organizacije (ZNOMCMO, Uradni list RS št. 20/06) objavljamo interni natečaj za napotitev nacionalnega strokovnjaka za področje elektronskih komunikacij v Generalni direktorat za komunikacijske mreže, vsebino in tehnologijo na Evropski komisiji.
 
Kandidate prosimo, da pred prijavo natančno preverijo zahtevane pogoje za razpisano mesto, kot jih navaja Evropska komisija:

 

Priloga

 
Kandidati morajo svoji prijavi (vlogi) obvezno priložiti:

  • pisno soglasje predstojnika organa, v katerem je kandidat zaposlen; soglasje se mora nanašati na konkretno delovno mesto (ime generalnega direktorata, enoto in delovno mesto), na katerega se kandidat prijavlja. Prilagamo vzorec soglasja. 
  • izpolnjen elektronski CV obrazec, ki je objavljen na europass.cedefop.europa.eu/documents/curriculum-vitae; v obrazcu je treba navesti ime generalnega direktorata, enoto in natančen naziv mesta, na katerega se kandidat prijavlja.

Evropska komisija zaradi preobsežne dokumentacije, ki jo prejema, kandidate poziva, da ne prilagajo dokazil, ki v razpisu niso zahtevani!

 

Kandidati prijave pošljejo na e-naslov napotitve.mzz(at)gov.sinajkasneje do petka, 14. decembra  2018, do 14. ure.

 

Kontaktni naslov za morebitna dodatna vprašanja ali pojasnila je prav tako napotitve.mzz(at)gov.si.