Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Najava javnega poziva za sofinanciranje projektov nevladnih organizacij

Ljubljana, 5. december 2018 – Ministrstvo za zunanje zadeve RS pripravlja Javni poziv za sofinanciranje projektov, ki jih Evropska komisija razpisuje za nevladne organizacije iz držav članic Evropske unije ali partnerskih držav, ki delujejo na področju mednarodnega razvojnega sodelovanja in se financirajo iz instrumentov Unije za leto 2018.

 

Predmet javnega poziva bo sofinanciranje projektov, ki jih Evropska komisija razpisuje za nevladne organizacije iz držav članic Evropske unije ali partnerskih držav, ki delujejo na področju mednarodnega razvojnega sodelovanja in se financirajo iz naslednjih instrumentov ter programov Unije: Evropski razvojni sklad (EDF), Instrument za razvojno sodelovanje (DCI), Evropski instrument sosedstva in partnerstva oziroma Evropski instrument sosedstva (ENI), Evropski instrument za demokracijo in človekove pravice (EIDHR), Instrument za predpristopno pomoč (IPA II), Instrument za prispevanje k stabilnosti in miru (IcSP) in programi Generalnega direktorata Evropske komisije za humanitarno pomoč in civilno zaščito (DG ECHO).

 

Javni razpis bo predvidoma objavljen v decembru. Podpis pogodb s prijavitelji se načrtuje v februarju 2019.

 

Rok za prijavo na javni razpis bo tri tedne od dneva objave v Uradnem listu.

 

Besedilo javnega razpisa in preostala dokumentacija bo na voljo na spletni strani ministrstva http://www.mzz.gov.si/ pod razdelkom »Javni razpisi«.