Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Srečanje ministra dr. Cerarja s predstavniki slovenske narodne skupnosti v Italiji

V ponedeljek, 26. novembra 2018, se bo minister za zunanje zadeve dr. Miro Cerar sestal s predstavniki slovenske narodne skupnosti v Italiji. Na sestanku bodo obravnavana aktualna vprašanja slovenske manjšine v Italiji.

 

Sestanka se bodo udeležili predsednik Slovensko kulturno gospodarske zveze Rudi Pavšič, predsednik Sveta slovenskih organizacij Walter Bandelj, predsednica Paritetnega odbora Ksenija Dobrila, deželni tajnik stranke Slovenska skupnost in deželni svetnik Igor Gabrovec ter deželni svetnik stranke Liga Danilo Slokar. Sestanek s predstavniki bo potekal pred srečanjem z ministrom za zunanje zadeve Italijanske Republike Enzom Moaverom Milanesijem, predvidenim 28. novembra v Rimu.


Medijski program:

 

Ponedeljek, 26. november 2018

 

12:00 Prihod predstavnikov slovenske narodne skupnosti v Italiji na Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije

 

Ministrstvo za zunanje zadeve

FOTOTERMIN

 

13:00 IZJAVI ministra dr. Mira Cerarja in predstavnika manjšine za medije

Ministrstvo za zunanje zadeve

 

INFORMACIJA ZA MEDIJE

 

Predstavnike medijev prosimo, da svoj interes za medijsko pokrivanje obiska sporočijo na elektronski naslov: pr.mzz@gov.si, z naslovom sporočila PRESS – OBISK MANJŠINE, in pri tem navedejo naslednje podatke:

 - ime in priimek

 - naziv medijske ustanove