Skoči na vsebino

NOVICA

Napovednik dogodkov MZZ od 12.3. do 18.3.2018

Ponedeljek, 12. marec 2018
Državni sekretar Andrej Logar bo sprejel predstavnike ameriškega zunanjega ministrstva.
Kraj: Ljubljana, Slovenija

 

Državni sekretar Iztok Mirošič se bo v času delovnega obiska v Ruski federaciji sestal z vodjem odbora za mednarodne odnose v Sankt Peterburgu Jevgenijem Grigorijevom ter predstavniki odbora za gospodarstvo in odbora za kulturo. Srečal se bo tud z namestnikom direktorja muzeja Ermitaž Gregorijem Vilinbahovom.
Lokacija: Sankt Peterburg, Ruska federacija

 

Torek, 13. marec 2018
Minister za zunanje zadeve Karl Erjavec bo z gospodarsko delegacijo na delovnem obisku v Republiki Kosovo. V okviru obiska bo potekalo bilateralno srečanje s kosovskim zunanjim ministrom Behgjet Pacollijem.
Zunanja ministra R Kosovo in R Slovenije bosta nagovorila udeležence kosovsko-slovenskega poslovnega foruma.

Več: http://www.mzz.gov.si/si/medijsko_sredisce/novica/article/6/39539/ 
Kraj: Priština, Republika Kosovo

 

Državni sekretar Iztok Mirošič se bo v torek, 13. marca in sredo, 14. marca 2018 mudil na delovnem obisku v Moskvi. Sestal se bo s posebnim predstavnikom predsednika Ruske federacije za mednarodne odnose v kulturi Mihailom Švidkojem, z ministrom za zveze in množične komunikacije Nikolajem Nikiforovim ter novim namestnikom ministra za zunanje zadeve Aleksandrom Gruškom. Udeležil se bo tudi otvoritve mednarodnega turističnega sejma MITT in se ob robu sestal z namestnico ministra za kulturo Allo Manilovo ter predstavniki slovenskih podjetij.
Lokacija: Moskva, Ruska federacija

 

Sreda, 14. marec 2018
Državni sekretar Andrej Logar se bo srečal s posebnim odposlancem za vprašanja holokavsta g. Thomas Yazdgerdijem ter predstavniki WJRO.
Kraj: Ljubljana, Slovenija

 

Četrtek, 15. marec 2018
Državni sekretar Andrej Logar se bo udeležil donatorske ministrske konference UNRWA.
Kraj: Rim, Italija