Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Napovednik dogodkov MZZ od 28. novembra do 2. decembra 2016

Ponedeljek, 28. november 2016

 

Državna sekretarka Darja Bavdaž Kuret se bo udeležila neformalnega zasedanja Sveta EU ministrov za mednarodno razvojno sodelovanje v Bruslju.

 

Državna sekretarka Sanja Štiglic bo sprejela kopije poverilnih pisem Isabelle Poupart, izredne in pooblaščene veleposlanice Kanade.

 

Torek, 29. november 2016

 

Minister za zunanje zadeve Karl Erjavec se bo v Varšavi na Poljskem udeležil Ministrskega srečanja višegrajske skupine, držav zahodnega Balkana in držav regije na temo varnosti: "Varna Srednja Evropa in Balkan v vedno bolj nevarnem svetu? Kako se soočati z novimi izzivi?"

 

Program:

10:25 - plenarno zasedanje    

12:10 - delovno kosilo

13:30 - bilateralno srečanje ministra Erjavca z zunanjim ministrom Poljske Witoldom Waszczykowskim

 

Sreda, 30. november 2016

 

Državna sekretarka Darja Bavdaž Kuret bo sprejela kopije poverilnih pisem Esen Altuğ, izredne in pooblaščene veleposlanice Republike Turčije.

 

Petek, 2. december 2016

 

Minister za zunanje zadeve Karl Erjavec bo skupaj z deželnim glavarjem Hermannom Schützenhöferjem sopredsedoval 3. zasedanju skupnega odbora Republike Slovenije in avstrijske Štajerske v Gradcu v Avstriji.

 

Program:

 

10.00 - dvostransko srečanje ministra Erjavca z deželnim glavarjem Schützenhöferjem

10:30 - plenarno zasedanje

sledi tiskovna konferenca