Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Napovednik dogodkov MZZ od 7. do 11. novembra 2016

Ponedeljek 7. novembra 2016

Zunanji minister Karl Erjavec se bo na Gospodarski zbornici Slovenije udeležil zasedanja Slovensko – ruskega poslovnega sveta.
Kraj: GZS, Ljubljana 

 

Državna sekretarka Sanja Štiglic bo imela konzultacije z Alanom Duncanom, državnim ministrom za Evropo in Ameriko na zunanjem ministrstvu Združenega kraljestva. Srečala se bo še z Lordom Boswellom, predsednikom odbora za evropske zadeve v Lordski zbornici, z Davidom Jonesom, državnim ministrom za izstop Združenega kraljestva iz EU, ter z Deborah Bronnert, generalno direktorico za gospodarsko diplomacijo in konzularo.
Kraj: London


Torek, 8. novembra 2016

 

Zunanji minister Karl Erjavec bo kot član slovenske delegacije sodeloval na dogodkih v okviru uradnega obiska ukrajinskega  predsednika Petra Porošenka v Sloveniji.

9.45 - uradni ceremonial sprejema z vojaškimi častmi (fototermin)
Kraj: Kongresni trg, Ljubljana
10.45-11.20 - plenarni pogovori med slovensko in ukrajinsko delegacijo (fototermin)
Kraj: Predsedniška palača, soba 70, Ljubljana

17.45-19.10 - svečana večerja (fototermin za uradne fotografe)
Kraj: Predsedniška palača, Ljubljana


Državna sekretarka Darja Bavdaž Kuret bo v sklopu obiska predsednike Ukrajine Petra Porošenka v Sloveniji imela ločeno srečanje z namestnico ministra za zunanje zadeve Ukrajine za vprašanje evropske integracije Oleno Zerkalj.
Kraj: Ljubljana


Četrtek, 10. novembra 2016
 
Državna sekretarka Sanja Štiglic bo imela konzultacije z državno sekretarko na ministrstvu za zunanje zadeve Malte Fiono Formoso. Na pogovoru se bo sešla tudi s parlamentarnim sekretarjem za malteško predsedovanje EU dr. Ianom Borgom in z malteškim notranjim ministrom Carmelom Abelom.
Kraj: Valletta