Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

NOVICA

Uslužbenke in uslužbenci zunanjega ministrstva zbrali darila za CSD Velenje

Ljubljana, 22. december 2010 – Zunanji minister Samuel Žbogar je direktorici Centra za socialno delo Velenje mag. Zlatki Srdoč Majer danes izročil darila, ki so jih uslužbenke in uslužbenci ministrstva zadnje tedne pred bližajočimi se prazniki zbirali pod novoletno jelko ministrstva.

 

Kot je dejal minister Žbogar, uslužbenci in uslužbenke zunanjega ministrstva upajo, da bodo s tovrstno pobudo vsaj malo pomagali otrokom iz preštevilnih družin na območju Velenja, kjer je trenutno socialna stiska zaradi gospodarskih razmer posebej velika, in da bodo darila, ki jih bo tamkajšnjim otrokom razdelil Center za socialno delo Velenje, otrokom polepšala božične in novoletne praznike.

 

Direktorica CSD Velenje mag. Srdoč Majer se je v imenu vseh otrok, ki jih bodo v prihodnjih dneh tudi obdarili, zahvalila vsem uslužbenkam in uslužbencem ministrstva za izkazano solidarnost, ministru Žbogarju pa tudi podrobneje predstavila socialno problematiko z omenjenega območja ter dejavnosti CSD Velenje, s katerimi si prizadevajo tovrstne stiske in težave tudi čim bolje olajšati oz. razrešiti.